Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rådjursfärs, Hur skulle ni ha tillagat den?
          jomar
          Inlägg 30-04-2005, 21:17
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 19
          Medlem sedan:
          30-04-2005
          Medlem nr: 5 629



          Jag fick en del rådjursfärs av mamma när hon hälsade på sist, har precis satt i mig den första portionen och det var mycket gott. Däremot verkar rådjuren göra sig bättre som stekt eller grillat än som färs. Jag vet dock inte vilken del av djuret den här färsen kom ifrån.

          Hur skulle ni ha tillagat färsen för att framhäva viltsmaken? Vilka kryddor och andra tillbehör kan ni rekomendera?

          Mina färdigheter i köket är något begränsade och jag har bara lagat till vanlig nötfärs förut. Visst var det en väldig skillnad på smaken men jag blev inte riktigt nöjd, jag tror att det kan smaka lite bättre. Ska prata med morsan också men det är alltid skoj att få lite nya vinklar utifrån. Jag fick lite älgfärs också. smile.gif

          mvh Johannes


          --------------------
          mvh Johannes
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 30-06-2025, 08:59
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon