Chokladdoppade Physalis
20 st physalis 100 gr mörk choklad 1 dl kokosflingor
Smält chokladen. Doppa physalisen till hälften i chokladen och sedan i kokosflingoprna. Låt stelna.
Chokladtryffel
200 g mörk choklad 3/4 dl vispgrädde 1 msk bryggt starkt kaffe Garnering: 2 msk kakaopulver
Smält chokladen i en kastrull med grädden och kaffet. Forma till runda bollar när smeten kallnat något . Strö över kakaon
Studentfoder
200 g mörk choklad 1 dl hackade torkade aprikoser 1 dl hackade pistaschnötter
Smält chokladen. Klicka ut på bakplåtspapper Srö över frukten och nötterna. Ställ kallt för att stelna
Fyllda aprikoser
25 st torkade aprikoser 25 sötmandlar 150 g mörk choklad
Skålla mandlarna och skala dem. Stoppa en mandel i varje aprikos. Smält chokladen Doppa aprikoserna till hälften i chokladen. Låt stelna på bakplåtspapper
--------------------
Mälardalen zon 2 - 3
Att känna skuld är att vara human
|