Chokladdoppade Physalis
20 st physalis
100 gr mörk choklad
1 dl kokosflingor
Smält chokladen.
Doppa physalisen till hälften i chokladen och sedan i kokosflingoprna.
Låt stelna.
Chokladtryffel
200 g mörk choklad
3/4 dl vispgrädde
1 msk bryggt starkt kaffe
Garnering: 2 msk kakaopulver
Smält chokladen i en kastrull med grädden och kaffet.
Forma till runda bollar när smeten kallnat något .
Strö över kakaon
Studentfoder
200 g mörk choklad
1 dl hackade torkade aprikoser
1 dl hackade pistaschnötter
Smält chokladen.
Klicka ut på bakplåtspapper
Srö över frukten och nötterna.
Ställ kallt för att stelna
Fyllda aprikoser
25 st torkade aprikoser
25 sötmandlar
150 g mörk choklad
Skålla mandlarna och skala dem.
Stoppa en mandel i varje aprikos.
Smält chokladen
Doppa aprikoserna till hälften i chokladen.
Låt stelna på bakplåtspapper