Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Kall dipsås, eller smörgåspålägg
          LadyG
          Inlägg 04-05-2006, 11:09
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 260
          Medlem sedan:
          23-07-2005
          Medlem nr: 6 231



          1 liten burk naturell keso
          1 litet paket fetaost (cirka 200g)
          1 kruka basilika
          2-3 pressade vitlöksklyftor
          en liten skvätt olivolja

          Blanda alla ingridienser med en mixer eller matberedare tills det blivit en slät, grön smet. Håll i olivoljan sist för att få en riktigt blank och slät smet. Underbart gott som pålägg, dip eller kall sås.

          Står sig 4-5 dagar i kylskåpet, och luktar ljuvligt av basilika och vitlöken.


          --------------------
          "Start by doing the necessary, then the possible and suddenly you are doing the impossible." - St. Francis of Assisi
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          LadyG   Kall dipsås   04-05-2006, 11:09


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 27-07-2025, 23:03
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon