Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Nu måste jag skörda spenaten
          Whiskuchi
          Inlägg 04-06-2006, 08:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 911
          Medlem sedan:
          31-07-2005
          Medlem nr: 6 274



          Satte för mycket spenat i år, och har inte hunnit använda den. Måste alltså jättemycket på en gång, går det att mixa den ihop med lite vatten (mest för att det inte ska sätta sig som en gegga i matberedarens bunke) och frysa in? Hur gör ni andra som klantar er och sår för mycket? biggrin.gif
          (ja, jag vet - detta kanske vore bättre i recepttråden, men det är ju inget recept jag begär, bara tips om skörden)


          --------------------
          Don't argue with idiots, they will drag you down to their level and beat you with experience.
           
          Citera
          Åsa, mälardalen ...
          Inlägg 04-06-2006, 08:57
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 18 595
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 31



          Spenat brukar jag bara förvälla mycket snabbt och sedan frysa in, jag hackar inte, det är godare med lite större spenatbitar ifall man ex. gör pajer eller fiskgratänger (+fryst bladspenat är dyrare än hackad spenat i matbutiken). Spenat sjunker ihop ganska mycket när man förväller, en hel bunke spenatblad bara försvinner när man slänger ner dem i en kastrull med kokande vatten.


          --------------------
          Mvh Åsa


          Människor kan diskutera, men naturen agerar. (Voltaire)
           
          Citera
          Whiskuchi
          Inlägg 04-06-2006, 08:59
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 911
          Medlem sedan:
          31-07-2005
          Medlem nr: 6 274



          Det klart, jag har mest tänkt mig att ha till spenatstuvning - men den kan jag ju mixa när den ska användas. Förstås. (tänkte inte så långt *s*)
          Mindre arbete också, så jag fryser den hel. Tack för svaret!


          --------------------
          Don't argue with idiots, they will drag you down to their level and beat you with experience.
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 25-06-2025, 16:07
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon