Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Smörgåspålägg
          askar
          Inlägg 05-10-2006, 21:43
          Länk hit: #1


          Gäster






          Förr i tiden kunde man köpa äkta rökt skinka & rökt nötkött.
          Idag hittar jag också 2 -3 olika rökt skinka som inte är limmad och tumlad.
          Men... varför har den som röda blodprickar och något som ser ut som
          blodådror insprängd i köttet unsure.gif
          Så såg det inte ut förr.

          Jag har dålig matlust och kräks åt sånt äckel. sad.gif
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          askar   Smörgåspålägg   05-10-2006, 21:43
          Rapchic   det enda rökta köttpålägget jag äter är ruskselerö...   05-10-2006, 22:09
          askar   Inte hört talas om den... men Vind...   05-10-2006, 22:12
          Bettson   Är det inte mörken efter saltnålen.   05-10-2006, 23:02
          Pirum   Bedrövligt numera...ofta är det rökta ju inte rökt...   06-10-2006, 00:23
          netaave   Det bästa är att köpa rökt skinka i bit och skiva ...   06-10-2006, 07:24
          askar   Vi köper aldrig den färdigskivade "konstgjord...   06-10-2006, 07:54
          KURT   Än så länge blandar man ändå inte så många olika s...   06-10-2006, 07:57
          askar   Visst är det rester... slamsor, som tumlas ihop ti...   06-10-2006, 08:07
          forget-me-not   Man kan nästan bli vegetarian för mindre... :wacko...   06-10-2006, 08:36
          netaave   Har ni inget gårdsslakteri i närheten? Vi handlar ...   06-10-2006, 09:01
          Alba   Jag köper alltid över disk på ICA. Vindelrökt är ...   06-10-2006, 09:48
          kristerh   du får nog köpa över disk om du ska ha "äkta...   06-10-2006, 12:33
          Gossen Ruda   Har det egentligen någon betydelse hur skinkan ell...   06-10-2006, 13:54
          ninnisky   Dom "röda pickarrna" har jag också undr...   06-10-2006, 14:57
          kristerh   är det inte så att färgmedel tills...   06-10-2006, 15:01
          askar   Nej... i den här "äkta" skinkan ska inge...   06-10-2006, 15:11
          Hannele   Rökt nötkött finns överallt och många olika sorter...   06-10-2006, 15:13
          askar   Rökt nötkött finns överallt och många olika sorter...   06-10-2006, 15:21
          netaave   Färskrökt makrill med "pricksås" och pot...   06-10-2006, 16:22
          Rapchic   hallå hemmarökt aborre mums :)   06-10-2006, 17:05
          zaaritha   För en gammal kärring--som jag är--, tyvärr!, ...   06-10-2006, 20:24
          Hannele   Det lär inte finnas pinnfärskt däruppe, synd. <...   07-10-2006, 10:38
          myskmadra   I brist på Vindelrökt och liknande så har jag i St...   08-10-2006, 12:17
          Österlena   I varje varm korv ingår det "kött" från ...   08-10-2006, 14:13
          Gossen Ruda   Hur räknar eller mäter man det? :w...   08-10-2006, 19:29


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 07-08-2025, 17:44
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon