Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Rosenbönor, användning efter frysning?
          Faran
          Inlägg 06-01-2007, 19:54
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 41
          Medlem sedan:
          06-01-2007
          Medlem nr: 8 938



          Hej alla, är ny här och har en liten fråga om rosenbönor. Hur använder man dom egentligen ? Jag skördade, spritade, förvällde och fryste in dom i höstas men eftersom de efter förvällningen fick en inte så smickrande färg, typ gråbrun, undrar jag om jag ska ta bort "skalet" (som verkar sitta lite löst) eller koka dom och äta dom med gråbrunt skal?
          Är medveten om att det kan vara en korkad fråga men jag känner mig lite osäker huh.gif

          Jag vill ju gärna att maten ska vara lite snygg också biggrin.gif


          --------------------
          Faran

          Mälaren zon 2
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 20-06-2025, 03:40
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon