Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Muffinsexpert se hit!, Bär i botten är botten
          TantGredelin
          Inlägg 16-07-2007, 16:33
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 275
          Medlem sedan:
          23-07-2006
          Medlem nr: 8 249



          dunno.gif
          Här kommer ett riktigt ilandsproblem. Hur ska man göra om man vill ha bär i hela muffinsen? Mina hallon hamnar nere på pappersformen så att kakan inte går att äta utan sked. Jag gör småfuffins med tre stora hallon och vaniljarom. Smaken är fantastisk, men kladdigt, kladdigt. Spelar ingen roll om jag lägger på hallonen det sista jag gör, dom ger sig av neråt. Vet ni hur proffsen gör? Man kan ju köpa blåbärsmuffins och chokladchipmuffins där smaktillsatsen är fördelar så att det går att hålla kakan och äta som folk. Kan det vara grundreceptet som ska ändras? Mitt är med två ägg, två dl socker, 50 g smör 1 dl mjölk 1½ tsk bakpulver och tre dl mjöl. 225 grader i 12 minuter. Finns det bättre? Mer mjöl, skulle det hjälpa?
          Som sagt, på sommaren kan man få problem som man saknar annars. blush.gif


          --------------------
          "Jag är en fri människa och en fri människa gräver hur djupt hon vill"(Torgny Lindgren)
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 06:10
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon