När vi har plockat svamp (vilken som helst) så slänger vi ner dom i en kastrull och på med värmen. Efter ett tag så vätskas svampen och krymper. Sen kokar vi några minuter. Vätskan som blir ska med i frysen i samma påse som svampen. Bara å ösa i svamp i påsar och fördela spadet.
Pastasås..Hmmm..
Stek lite av svampen i en panna så vattnet kokar bort. I med smör och finhackad lök. Stek en stund och häll i grädde. Salt och peppar. Paprikapulver är gott också. Sen kan du ta i örter om du vill. Smaka av... Liiite soya kanske? Om du vill så kan du ju ha i stekt kött i strimlor...?
(Har du sherry eller cognac hemma så kan du ha i 1 tsk...)
Lycka till!
CITAT (Anna2 @ 15-08-2007, 13:17)

Jag är absolut ingen expert, men så här gör jag. Kokar (förväller) i ca 10 minuter. Slår av spadet. Låter kallnar. Fryser in. Sparar inte spadet.
Men... Spadet har massor av smak!!! Det ska absolut med i frysen tycker jag.