Tack för svaret.
Jag ska försöka få bukt på det med såpa vatten, upprepade behandlingar borde fungera och inte skada plantan om jag inte missuppfattat något.
Habaneroplantan vilket jag åxå fått fram till att det är ska jag försöka övervintra, om den tar sig lite mer, just nu är plantorna bara ca 15-25 cm höga (3 st) och blommor har precis börjat komma.
Har dem i 2-3 liters krukor och har för första gången för en vecka sedan gödslat dem, en ekologisk bladning som innehåller hönsgödsel, blodmjöl mm, något Bio Bact historia, luktar Ko s**t.
Planterade mycket för sent, planterades först i början av Juni. Dock samtidigt som Jalapeñon och den andra busken. De andra har tagit sig Mycket bättre.
Till nästa säsong funderar jag på följande: Habanero Dulce, Capsicum chinense Rocoto, Locoto Manzano, Capsicum pubescens Purple Hazel, Capsicum chinense Aji Umba, Capsicum chinense Chacoense, Capsicum chacoense
2-3 av dessa blir det till nästa gång.
Är det någon ni kan rekomendera?
|