CITAT (Eva-Helene @ 12-10-2007, 20:43)

Det här är min favoriträtt när det gäller kyckling!
DRAGONKYCKLING 4 port. (1,5 liters gryta)
1 kyckling Lägg grytan i kallt vatten 10-15 minuter.
8 potatisar Skala och skär potatisen i skivor, lägg ner dem i grytan och salta.
½ tsk salt Dela kycklingen i bitar.
1 msk kinesisk soja Blanda ihop olja, soja och smulad dragon. Vänd kycklingbitarna i blandningen och lägg
1 msk olja dem ovanpå potatisen. Häll försiktigt i buljongen och lägg locket på grytan . Sätt
1 tsk torkad dragon ugnsgallret på nedersta falsen och ställ grytan på det. Sätt ugnen på 200 grader och
1½ dl hönsbuljong låt det steka i 1½ timme.
Strö över klippt persilja och bjud skivade tomater och haricot verts till.
Drack du vin till när du skrev receptet?
Ja,ja, jag fattar vad det står och det låter gott! Skall nog prova det vid tillfälle.