Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Mat i järngryta
          Hans i Värmland
          Inlägg 15-11-2007, 17:13
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 112
          Medlem sedan:
          01-11-2007
          Medlem nr: 13 053



          Varför använder inte folk sina järngrytor mera.
          Det är så enkelt att lägga segt kött i grytan,salta och krydda, eventuellt grönsaker och sedan ta en promenad eller annat och maten är klar. JJu lägre värme -ju längre inne. Jag brukar mest ha 150 grader och 4 timmar men det kan variera med spis. Pröva.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 08:13
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon