Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Knäck som blivit för lös
          Magdis
          Inlägg 22-12-2007, 12:33
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 694
          Medlem sedan:
          05-07-2004
          Medlem nr: 4 012



          Jag har aldrig kokat knäck förrän i år och nu blev den naturligtvis inte bra. Alldeles för lös. En dum fråga, men kan man skrapa ner dem i kastrullen igen och koka dem en stund till? För att koka en helt ny omgång är ju fusk, eller hur! rolleyes.gif
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Magdis   Knäck som blivit för lös   22-12-2007, 12:33
          Tezzla   Jag skulle koka en ny sats. Den misslyckade knäck...   22-12-2007, 13:00
          Magdis   Jag skulle koka en ny sats. Den misslyckade knäck...   22-12-2007, 15:07
          aq42   Finns ett bra recept, där man gör knäcken i mikron...   22-12-2007, 13:28
          olgak   Magdis, jag tror absolut att man kan koka om den. ...   22-12-2007, 15:07
          Magdis   Gradtalet stod i receptet men ingen av mina termom...   22-12-2007, 15:09
          Markus_H   Gradtalet stod i receptet men ingen av mina termom...   22-12-2007, 17:42
          Åsa, mälardalen zon 2   Man brukar kunna ställa något för lös knäck i kyls...   22-12-2007, 15:15
          netaave   Ställ ut den då blir den hård, ta sen in några åt ...   22-12-2007, 16:33
          Pirum   Vilken knäck som helst blir hård i frysen :) Men, ...   22-12-2007, 17:05
          Magdis   I kylen blev den inte ett dugg hårdare...frysen, j...   22-12-2007, 17:18
          aq42   Blir det köpeknäck eller mikroknäck nästa år? :whi...   22-12-2007, 17:33
          myskmadra   Koka lite längre nästa gång-gör kulprovet igen...   22-12-2007, 17:39
          netaave   Bäst är att koka med termometer, en digital sådan ...   22-12-2007, 18:18
          Magdis   120° ska det vara stod det i receptet. Blir det k...   22-12-2007, 20:37
          Netha   Här kokas ingen knäck, görs inget eget godis... vi...   22-12-2007, 20:40
          Alba   Här kokas ingen knäck, görs inget eget godis... vi...   23-12-2007, 11:24
          Gillan   Ett tips till nästa år för er som fick för mjuk kn...   23-12-2007, 07:33
          Magdis   Ett tips till nästa år för er som fick för mjuk kn...   23-12-2007, 12:07
          aq42   Är det färdigknäckt nu? :blink:   23-12-2007, 12:22
          Magdis   Är det färdigknäckt nu? :blink: Extraknäckt och fä...   23-12-2007, 15:05
          aq42   Extraknäckt och färdigknäckt. Så nu är jag knäckt....   23-12-2007, 15:57


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 25-07-2025, 00:37
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon