CITAT (Rosmarin @ 15-05-2008, 18:54)

Jag brukar strimla
en liten squash i halvcentimetertjocka strimlor som jag kokar tillsammans med pastan (med
salt och olivolja i vattnet).
I en stekpanna bredvid smälter jag en
liten klick smör eller lite olja och tillsätter
finhackad vitlök som får stekas någon minut utan att ta för mycket färg. Lägger sedan i
frusen skaldjurmix (som man hittar i de flesta butikers frysdiskar). Den behöver inte tinas i förväg.
Färska (eller torkade) örtkryddor efter smak är väldigt gott att lägga i. Fräs detta i ett par minuter tills vätskan har kokat bort. Man kan tillsätta en skvätt
torrt vitt vin om man vill.
Häll av pastavattnet och blanda alltihop. Krydda med
färskmalen svartpeppar.

Ber om ursäkt för att jag lyfter en gammal tråd, men jag måste bara få tacka för det här receptet!
Jag gjorde det igår och det var himmelskt gott!!
Jag följde receptet, men hoppade över örtkrydddorna och vinet. Istället toppade jag tallriken med några rejäla skedar tzatziki och färskriven parmesanost.
T o m min man (som anser att all pasta är barnmat) sa att det var jättegott och att han såg fram emot att få det här igen
Så tusen tack Rosmarin