Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Undringar om maskrosvin
          Christoffer
          Inlägg 15-05-2008, 18:06
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 616
          Medlem sedan:
          28-11-2002
          Medlem nr: 439



          I år har jag funderat på att (om jag orkar samla in tillräckligt många guldelar av
          maskrosorna) tillverka maskrosvin. Dock har jag några funderingar:

          Vissa maskrosvinrecept skriver att man ska använda sig av lite jäst, och andra
          att man helt och hållet enbart använder sig av blommornas innehåll.

          Är det lätt att det blir fel om man inte använder jäst?
          Måste man göra det samma dag som man plockat dem, eller kan man spara blommorna
          en till några dagar?
          Och framför allt, är det gott?
          Med tanke på att man måste vänta i ett år, så vill man gärna att det ska bli gott.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 20-07-2025, 22:56
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon