Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Parma-gös
          Mollis
          Inlägg 13-06-2008, 13:44
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          Här kommer ett Gös-recept som jag inte testat men tror mycket på! Jag ska testa så fort jag får tag i en Gös....

          Räkna med en gösfilé per person. Doppa först filéerna i uppvispat ägg (uthällt på en tallrik),
          sedan i en blandning av riven parmesanost, lite paprikapulver, salt och peppar.
          Smält en klick smör och lägg i fiskfiléerna när smöret blivit aningen brynt.
          Stek varsamt 4-5 minuter på var sida. Servera fisken alldeles nystekt med potatis och citron till.
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 13-06-2008, 13:51
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Det är säkert gott att panera fisk med parmesanost, men just gös vill jag nog steka med skinnsidan kvar.

          Pestopanerad fisk (t ex lax) är också gott.

          Redigerat av KURT: 13-06-2008, 13:52
           
          Citera
          Mollis
          Inlägg 13-06-2008, 13:59
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 425
          Medlem sedan:
          12-06-2007
          Medlem nr: 10 996



          CITAT (KURT @ 13-06-2008, 14:51) *
          Det är säkert gott att panera fisk med parmesanost, men just gös vill jag nog steka med skinnsidan kvar.

          Pestopanerad fisk (t ex lax) är också gott.


          Ja pestopanerat är gott! Om man inte vill ta gös så går det lika bra med abborre skulle jag tänka, och dom får man ju kroken mycket oftare så att man har "råd" att testa lite.
           
          Citera
          Gåsis
          Inlägg 13-06-2008, 14:47
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 2 524
          Medlem sedan:
          22-02-2005
          Medlem nr: 5 050



          Just det gjorde jag förra helgen, panerade abborre i mjöl/parmesanblandning. Fast jag visste inte det fanns som recept dunno.gif Men gott blev det, med lite ruccola och potatismos till.

          /Åsa
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 08:14
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon