Medlem
Antal inlägg: 341
Medlem sedan: 23-04-2006
Medlem nr: 7 483
Hej häller på med rabarbervin, men det vill inte riktigt bubbla som det ska. Igår tillsatte jag lite mer socker och vinsyra började bubbla litegrann men det ska stå i 6 veckor, jag har förstått att det ska bubbla hela tiden under dessa veckor. Jag kan inte höja värmen heller för alla elementen är av på sommaren (hyresrätt)
Medlem
Antal inlägg: 3 211
Medlem sedan: 09-03-2007
Medlem nr: 9 264
Jag skulle gärna vilja ha ditt recept för jag har massor med rabarber som jag inte vet vad jag ska göra med. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dej med ditt problem men använder du jäst så kanske det behövs mera.Inte vet jag!
Medlem
Antal inlägg: 74
Medlem sedan: 14-10-2007
Medlem nr: 12 848
Jag brukar sätta en filt runt jäskärlet för att skydda mot drag.Någongång har jag också haft ett litet elbatteri bredvid om det blivit kallare. Tack för ditt recept förresten.Har bara gjort äppel och vinbärsviner, men det här måste jag nog pröva.Rabarber finns det gott om varje år .Kvalitetsäppel kommer inte alla år.