| 
				Man kan även hänga upp hela grenen och låta tomaterna mogna på grenen.
 +Man kan ju äta gröna tomater också ex. stekta gröna tomater eller kanske lite grön tomatmarmelad.
 
 
 
 Grön tomatmarmelad med timjan
 
 500g gröna tomater
 2-3dl syltsocker
 saften av 1 lime
 1/2 msk färsk timjan (jag använde citrontimjan)
 
 
 1. Skär sönder tomaterna i mindre bitar. Koka dem mosiga med lime + syltsocker.
 
 2. Tillsätt timjan och häll upp på rengjorda varma burkar (ha ev. i atamon det brukar jag alltid ha i för hållbarhetens skull)
 
 Marmeladen är mycket god på ex. brieost.
 
 
 Det går bra att minska ner recepet, det har jag gjort när jag bara skulle testa receptet.
 
 --------------------
 
 Mvh Åsa
 
 Människor kan diskutera, men naturen agerar. (Voltaire)
 |