Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Saganaki, steks, men hur?
          Ingrid Zon3
          Inlägg 19-10-2008, 18:46
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 1 228
          Medlem sedan:
          11-03-2005
          Medlem nr: 5 153



          Jag köpte en förpackning Saganaki (grekisk ost) när jag handlade i fredags. Antar att namnet lockade fram något minne av en ljummen kväll på Kreta med en massa smårätter och vin på en uteservering. wub.gif
          Svårt att återskapa just det, just nu och just här kanske. Dock tänkte jag steka osten men blev lite osäker på recepten jag hittat.

          Kan man steka den helt utan panering? hur gör man då?
          Andra recept med saganaki är också välkomna.


          --------------------
          Erfarenhet är värdelöst, du har den alltid strax efter att du behövde den.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 11-11-2025, 23:10
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon