Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Salt sillfilé., urvattning, hur länge?
          zissi
          Inlägg 10-01-2009, 18:15
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 3 077
          Medlem sedan:
          01-05-2005
          Medlem nr: 5 640



          Är det någon av er som vet hur länge vanlig steksill som EJ är urvattnad behöver ligga i blöt innan stekning?
          Jag brukar alltid köpa urvattnad annars, men fick inte tag i det när jag handlade nyss.

          Det är ju såååååååå gott med steksill, potatis o löksås. En av mina favoriträtter. Försöker äta fisk ett par gånger i veckan o då är det gott med lite variation. Makrill, lax o hajmal (pangasius) uppskattas också av oss alla här hemma.

          Har ni några favoriter när det gäller fisk..........eller favoritrecept kanske?

          Mvh zissi

          Redigerat av zissi: 10-01-2009, 18:15


          --------------------
          Balkong- och frilandsodling i zon 3
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 26-07-2025, 17:41
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon