Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hjälp av er som odlar och äter aubergine/äggplanta, Smakar bittert fast den är stekt...
          Peach
          Inlägg 29-04-2009, 09:10
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8
          Medlem sedan:
          28-03-2007
          Medlem nr: 9 511



          Jag brukar göra moussaka och nu när jag stod och stekte tyckte jag att äggplantan såg ganska grön ut istället för vit som den brukar vara. Såjag smakade på en av dom skivor jag stekt och usch vad bitter den va! Nu vet jag inte om jag ska fortsätta med min moussaka, jag har stekt ungefär hälften av skivorna. Och jag vill ju inte görafärdigt den om det smakar "päckel" om alltihp sen. Jag har aldrig varit med om att en tillagad äggplanta smakar bittert så. Jag brukar inte heller smaka på skivorna när jag steker dom, reagerade bara på att det såg så grönt ut. En bitter gurka har jag råkat ut för. Läste nånstans att omogen aubergine innehåller solanin, stämmer det? Jag har gått restaurangutbildning och har då aldrig fått lärt mig det om just aubergine.

          Redigerat av Peach: 29-04-2009, 09:30
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-07-2025, 03:36
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon