Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Fryst matpaj,, hur tinar jag den?
          Margith
          Inlägg 04-06-2009, 20:19
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 958
          Medlem sedan:
          30-01-2004
          Medlem nr: 2 746



          I helgen skulle jag behöva laga några pajer som ska serveras i slutet av nästa vecka. Alltså måste jag frysa dem.
          Men frysta pajer brukar få en blöt, svampig, degig botten thumbdown.gif
          Går det att undvika?
          Jag kan tänka mig att servera pajerna antingen kalla eller halvljumma, om det nu har nån betydelse.
          Snälla hjälp mig!


          --------------------
          Margith, zon 6

          Har du inget snällt att säga, är det bättre att vara tyst.
          Citat: min mor =)
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-07-2025, 05:41
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon