Full version: Fryst matpaj,
Margith
I helgen skulle jag behöva laga några pajer som ska serveras i slutet av nästa vecka. Alltså måste jag frysa dem.
Men frysta pajer brukar få en blöt, svampig, degig botten thumbdown.gif
Går det att undvika?
Jag kan tänka mig att servera pajerna antingen kalla eller halvljumma, om det nu har nån betydelse.
Snälla hjälp mig!
Red Top
Jag brukar värma mina pajer i micron, utan något lock. Då blir de frasiga.
Lady Hamilton
Så gör jag med tummenupp.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon