Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Från scratch med chili, Hur, var och när... liksom.
          Molngrabb
          Inlägg 29-09-2009, 10:50
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 100
          Medlem sedan:
          11-07-2008
          Medlem nr: 17 416



          Jag ser att det finns några trådar som belyser chiliodling men de tar inte riktigt upp allt som jag vill fråga om.

          Här är mina frågor:

          1. Gör jag rätt i att så frön inomhus redan nu?

          2. Vilka sorter är bra att börja med?
          (Jag och min sambo lagar mycket mat men det blir oftast den vanliga spanska chilifrukten som finns i mataffären som vi lagar med, så någon lite mer annorlunda och smakrik sort kunde kanske varit spännande. Ancho är en sort som jag har stött på och den låter ju mycket god och kan användas i mycket. Vidare är jag även intresserad av att lägga in och torka chili.)

          3. Finns det någon som har fröer att dela med sig utav för en slant?
          (Jag kan såklart gå till ställen som typ Örtagården men jag vill kolla här först)

          Hoppas att någon kan vara på mina frågor. Ser fram emot svar.

           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-08-2025, 13:11
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon