Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > Foccachino bröd, Ditt bästa recept
          Micke E
          Inlägg 31-10-2009, 01:01
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 109
          Medlem sedan:
          28-04-2009
          Medlem nr: 22 761



          Snott från TV4:a och http://recept.nu/1.285484/bjorn_rallare/ma...asterbottensost
          Moddat!

          [b]Ingredienser[/b]
          1 ½ msk nystött svartpeppar eller grov malen
          25 25 g jäst
          3 3 dl ljummet vatten
          0.75 0.75 dl olivolja
          En skvätt tryffelolja
          1 2 tsk salt
          1 1 påse riven västerbottensost/annan typ 'Texmex)' eller Greve!. Vhat ever!
          8 8 dl vetemjöl special
          flingsalt

          Knö ihopp rubbet utom saltet!
          Använd degkrokar eller vad du har!
          Värm vattnet till 36 grader, ha i jäst, ost, peppar och olja
          och lös upp.

          Mixa typ 1dl Svarta oliver till 3-5mm bitar, häv i den i degen och
          fortsätt vispa!
          I med mjölet tills du får en 'kladdig klump!

          På slutet har du i minst 1 msk salt max 1 ½ msk, kör vidare med degkrokarna tills degen
          är 'blandad'! typ 5 min

          6.
          Häll lite olja i bunken och vänd degen så den blir kladdig runtom. 7. Täck skålen med plastfolie och ställ den att jäsa i 1 1/2 timme.

          8. Smörj en plåt med olja - eller smörpapper och dra ut degen så den täcker plåten.

          9. Täck med plastfolie och låt den inte nudda degen, och jäs 30 minuter till.

          *10. Pensla med olivolja, strö över flingsalt och lite mer peppar. Samt mer riven ost!!!!


          *11. Grädda i 200 grader i cirka 25 minuter. Men kolla!! att den inte är degig!!!


          Låt svalna, och skär sedan upp i fyrkanter.





           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 22-07-2025, 20:29
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon