info@odla.nu
Frågor & Svar
Växtlexikon
Certifierad Trygg e-handel
Sök
✕
Sökresultat för
Produkter
Kategorier
Visa alla resultat
Meny
Inspiration
Shop
✕
Sökresultat för
Produkter
Kategorier
Visa alla resultat
Användarvillkor
Hjälp
Sök
|
Medlemmar
|
Kalender
|
Chat
|
Album
|
Sök endast i den här avdelningen?
Avancerad sökning
Välkommen som gäst
(
Logga in
|
Registrera
)
Trädgårdsforumet
>
Snack om övrigt
>
Mat och recept
Mjölksyrning av grönsaker
, Brukar ni göra det?
Alternativ
Christa
Visa medlemsprofil
Mitt gamla album
Alla mina inlägg
14-01-2010, 13:08
Länk hit:
#1
Medlem
Antal inlägg: 3 778
Medlem sedan:
02-01-2006
Medlem nr: 6 894
Åt en mjölksyrad gurka till lunchen och funderade på om det är någon mer än jag som brukar mjölksyrejäsa grönsaker.
Inlägg i den här tråden
Christa
Mjölksyrning av grönsaker
14-01-2010, 13:08
Sussie F-Flower
Jag har aldrig gjort det själv men jag är väldigt ...
14-01-2010, 13:19
Peztis
Min svärmor brukar ibland syra vitkål själv, tror ...
14-01-2010, 13:33
Åsa, mälardalen zon 2
Min svärmor brukar ibland syra vitkål själv, tror ...
15-01-2010, 18:07
skogstroll
jag älskar surkål, ska försöka mig på det i höst :...
14-01-2010, 13:34
Anma
Har aldrig ens kommit på att det finns något som h...
14-01-2010, 13:35
skogstroll
Har aldrig ens kommit på att det finns något som h...
14-01-2010, 13:40
Eva i Höga
Har aldrig gjort det men har samlat på mig en mass...
14-01-2010, 13:40
Sussie F-Flower
Har aldrig gjort det men har samlat på mig en mass...
14-01-2010, 13:47
Christa
Hinner inte berätta just nu men om ni kolla på sur...
14-01-2010, 13:43
Peztis
Christa: Fast min svärmor gjorde det i en hink på ...
14-01-2010, 13:56
Gossen Ruda
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
14-01-2010, 17:08
Markus_H
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
14-01-2010, 17:19
Sussie F-Flower
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
14-01-2010, 17:50
Nicoline
Kan skeptikern, jag alltså, få reda på vad som är ...
20-01-2010, 16:25
KURT
Men naturligtvis har vi mjölksyrabakterier i tarme...
14-01-2010, 17:19
Gossen Ruda
Jo, bakterier gillar inte surt. Därför producerar ...
14-01-2010, 18:17
Sussie F-Flower
Frågan som jag aldrig fått svar på är om dessa mjö...
14-01-2010, 18:29
zissi
För länge sen gick jag en kurs i mjölksyrning av g...
14-01-2010, 18:18
Christa
Tistelvinds surkål tycker jag är god så när vi int...
14-01-2010, 18:37
KURT
De överlever inte i längden i magsäcken, däremot ö...
14-01-2010, 18:41
Gossen Ruda
Misstänkte det var så, hade miljön i vårat tarmsys...
14-01-2010, 19:13
KURT
Misstänkte det var så, hade miljön i vårat tarmsys...
14-01-2010, 19:45
guby
Jag har syrat vitkål och då gjorde jag så här: jag...
14-01-2010, 19:47
Markus_H
Jag har syrat vitkål och då gjorde jag så här: jag...
14-01-2010, 23:10
niggle
I Tyskland finns det mjölksyrad sill, Rollmops och...
15-01-2010, 17:17
KURT
I Tyskland finns det mjölksyrad sill, Rollmops och...
15-01-2010, 18:04
niggle
Betyder det att jag är ute och cyklar? Att det int...
15-01-2010, 18:38
KURT
Betyder det att jag är ute och cyklar? Att det int...
15-01-2010, 18:43
Peztis
Åsa: Så som jag förstår det så gör hon ungefär så...
16-01-2010, 17:07
Åsa, mälardalen zon 2
Åsa: Så som jag förstår det så gör hon ungefär så...
18-01-2010, 16:59
KURT
Annars kan man nog syra lite spädare kål som hela ...
16-01-2010, 17:12
Peztis
Vad kul! Säg till hur det gick! Det var l...
19-01-2010, 16:28
skogstroll
jag ska testa surkål på spetskål i höst.... om skö...
20-01-2010, 16:30
Nicoline
Jag testade en metod att mjöksyra grönsaker för ng...
20-01-2010, 16:30
Markus_H
Jag testade en metod att mjöksyra grönsaker för ng...
20-01-2010, 17:06
Nicoline
svartvinbärsblad lär vara naturligt rika på mjölks...
21-01-2010, 12:42
Simplicity
Alla frukter och grönsaker har mjölksyrebakterier ...
29-01-2010, 21:05
Maridan
Det var intressant att läsa allt som ni skrev om s...
04-02-2010, 18:44
Rosmarin
Här är en bra länk som jag använt mig av. Mjölksy...
12-02-2010, 09:18
Gå till: Mat och recept
1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
0 medlem(mar):
Index
Sök
Hjälp
Redaktionens hörna
|-- Artikelnytt
|-- Forumvärd, moderatorer och trivselregler
|-- Tävlingar och aktiviteter
Trädgårdsforum
|-- Småprat om trädgård
|-- Prydnadsväxter
|-- Träd, buskar och häckar
|-- Förkultivering och förökning
|-- Krukväxter
|-- Köksträdgården
|-- Ogräs och skadedjur
|-- Balkong, terrass och uterum
|-- Växthuset
|-- Jord, kompost och gödning
|-- Rosor
|-- Klematis och klätterväxter
|-- Kryddväxter
|-- Koloniträdgård och stadsodling
|-- Bygga
|-- Pallkrageklubben
|-- Vatten i trädgården
|-- Resor och evenemang
|-- Redskap, maskiner, växtbelysning
Snack om övrigt
|-- Natur
|-- Husdjur
|-- Hälsa och friskvård
|-- Mat och recept
|-- Småprat
|-- Fotografering
|-- Datorfrågor
Forumteknik
|-- Support
|-- Testforum
|-- Synpunkter och förslag
Visningsläge:
Ändra till: Standard
·
Ändra till: Linjär+
·
Trådad
Prenumerera på nya svar
·
Tipsa en vän om den här tråden
·
Utskriftsversion
·
Prenumerera på den här avdelningen
Enkel version
Datum och tid: 26-07-2025, 22:21
Nyhetsbrev
Missa inga nyheter!
E-postadress
Startsida
Frågor & svar
Bloggar
Kalender
Köp & sälj
Forum
Kontakt & Info
Länkar
Vykort
Inne
Ute
Balkong och uterum
Växthus
Växtlexikon