Vi skall ha middag för ca 15 pers på lördag. Till förrätt tänkte jag köra en gammaldags sak: sparrissoppa med ostfyllda petit chouxer.
Har fått klart för mig att de går att göra i god tid innan om man fryser dom ofyllda. Men det är lite problem med plats i frysen så när kan jag baka dom? Idag torsdag? Eller i morgon fredag? Baka samma dag, dvs lördag går inte.
Väldigt tacksam för tips!
Ingen aning, men jag tycker det borde funka med att baka dem idag eller imorgon, vilket som. Men lita inte på mitt ord... Om det skiter sig kan du ju alltid köpa färdiga ofyllda istället.
ingrid fuxwall
27-01-2011, 19:13
Har du inte bakat dem idag så gör det i morgon.
Vet inte var du bor men har du lika kallt som mig skulle det räcka med att ha dem ute
Tack för tipsen! Det får bli att baka dom i morgon. Och som du säger Ingrid, dom kan säkert stå ute. Vi har ca -10 ute nu.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.