netaave
18-04-2005, 11:01
Nu brjar grilltiderna, prova det hr, lika gott till ktt och fisk.
2 port
1 dm squash
10 rdisor, eller en bit rttika
1-2 frska lkar, grna rdlk
2-3 vitlksklyftor eller en halv kinesisk.
2 tomater
olja
salt & peppar
timjan
Olja en bit folie ltt
Skiva vitlken, grovhacka lken och skr ner de andra grnsakerna i lika stora bitar.
Lgg dem p folien
krydda
ringla ver lite olja
Stng folien, vik ver lngsidorna frst och drefter kortsidorna.
Lgg paketet p grillen ungefr 10 min.
Grnsakerna mjuknar och ssar till sig tack vare tomaterna, t det hr till maten och du behver ingen ss.
Kan gras p vilka grn- och rotsaker som helst.
fruberglund
18-04-2005, 16:36
Lt gott. Vi brukar bara grilla lite tomater, champinjoner och lk naturella men lter gott med en liten rra istllet.
Ska vi prova!
Bambis vn
18-04-2005, 18:31
Jag brukar slnga p ngra ppel- och nektarinskivor verst i mina grnsaksknyten. Gott, srskilt till flskktt. Dessutom rationaliserar man och fr efterrtten samtidigt
Gott!!!!
netaave
18-04-2005, 20:24
Neeej, inte snuva folk p efterrtten, d tar man mrk choklad och en banan eller ett skalat pron, gr snitt i frukten och stoppar i choklad, folie runt och s lgger man det en stund p grillen, smaskens.
fruberglund
27-04-2005, 04:23
Provade igr men hade tyvrr bara rdlk och tomat hemma men det var MUMS nd

Ska prova med fler grnsaker i nsta gng!