stina
Jag måste få dela med mig av en jättegod och matig strömmingsmacka som vi provade till kvällsmat igår. Vi åt två mackor var och blev proppmätta.

Till 4 mackor går det åt 16 strömmingsfiléer.

Klipp bort ryggfenorna på filéerna och lägg hälften av dem med skinnsidan neråt.

Blanda 1/2 burk kesella 10% med ca 1 dl klippt gräslök (jag tog 1 pkt frusen) och 2 pressade vitlöksklyftor + salt & peppar.

Lägg en rejäl klick av blandningen på filéerna och lägg resten av filéerna ovanpå. Doppa i ströbröd och stek dem.

Lägg sallad, tunt skivade rädisor och tunna rödlöksringar på brödet. 2 dubbla strömmingsfiléer/macka på toppen.

Ät å njut!!!!

/Stina
Gillan
Nä,men halleluja vad det lät gott wub.gif

Det ska jag defenitivt prova smile.gif

Tack för tipset/Gillan
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon